Mooi optreden tijdens Nijmegen Klinkt

June 21, 2017

 

Ieder jaar presenteren Nijmeegse muziekgezelschappen zich tijdens de manifestatie Nijmegen Klinkt. Het was dit jaar op 18 juni. Ook wij traden op. We kregen de Schepenzaal van het stadhuis toebedeeld. 

 

Het was een mooi optreden van een gevarieerd programma. De zaal was goed gevuld. Door het zonnige weer waren er op de koopzondag veel bezoekers in het centrum. Op de Burchtstraat waren onze klanken te horen. Veel passanten kwamen binnen om onze zang te beluisteren.

 

Naast het plezier van het zingen in een mooie akoestiek, is het een verrassing als nieuwe zangers zich zo aangesproken voelen dat ze bij ons willen komen zingen.  

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square